Jumat, 17 Agustus 2007

ARTIKEL: MARI BERKELAKAR



lelaki bermisai ni tak terlibat dalam cerita ini


DILUDAH LELAKI BERMISAI


Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL kePerlis. Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil. Tandas tu pulak rosak.'alamak! leceh betullah. Tadi masa berhenti tadi tak nak kencing.Adohh... malu pulak leh nak suruh drebar tu berenti' kata mak cik ni dalamhatinya.Makcik ni duduk belakang sekali. Lepas tu pulak org tak ramai.Maklumlah... hari isnin, orang kerja. Makcik ni pun balik sebab emergency. 'macam mana nak buat ni'Mak cik ni ada idea. Dekat tingkap bas kan ada tingkap kecik. Lepas tubas tu berlangsir.'alahh kencing je lah ikut tingkap ni'. Hajatnya lepas denganjayanya...Lepas tu air tu terpercik sikit2 kat seorang Mat Motor. Mamat ni pun angin lah. 'kurang hajar!!!'Mamat ni pun beri arahan berhenti kat drebar bas. Then Mamat ni punnaik dalam bas dan menjerit.'sapa yg #@#@##@% &^ ludah kat luar tadi hahhh !!!! baik korang mengaku!!!'Makcik ni rasa bersalah dan nak minta maaf. Dia pun berdiri.'makcik ni apahal bangun!! duduk!!!'' jerit Mamat ni.'cepat!! ngakulah!!!' kata Mamat ni.Makcik ni bangun lagi. Dia kata 'sebenarnya nak...' Lepas tu terus dipotong percakapan makcik tu.'Makcik diam!', kata Mamat yang kerek tu.'Saya tau orang yang ludah tu lelaki sebab saya nampak dia ada misai adajanggut' jerit Mamat ni.lalu takde seorang pun ngaku. Mamat ni check tiap lelaki kat dalam bas tu. 'pelik!?!? tak de yang bermisai dan janggut.Dia pun turun dari bas dengan perasaan hairan+marah dan terus blah.

8 komentar:

bELaLaNG^tEmpUr mengatakan...

salam bro...hahahaharharhar...memang kelakar...sakan kelakarnya...
wakakakaka...gua gelak...



::mysterious::

guabawang mengatakan...

kelakar ke?? gua ni dapat cerita ni orang hantar..tapi ada jugak orang marah gua sebab katanya gua siarkan cerita lucah..ntah la gua main bubuh je kat sini.

bELaLaNG^tEmpUr mengatakan...

kalao sapa yg baca tuh..paham ler...ada laa sket sket terlucah...tp ok laa...takda laa straight to that point...hehehee....



::mysterious::

Gandum mengatakan...

bawang

keluncahan yg terlampau hehe..tapi tabik spring kat ko sebab ko berjaya mengonarkan keluncahhan tu kepada karakter kartun ko...hehhee

Ahmad Aznaim mengatakan...

awuehauwheuhawuawhe
uawheuahuweauwehuawheuawheuahwe
uahwueahuwehaeauwehauwehauwhea
uehauwheauwheuawehuawheuahweuah
weuahweuahweuahweuahweuahw
weuaheaweauehuweauwehauwe
auheuawheuhawe
auwehauwheuahweuahweuahweuahwe
uawheuawehauwehuahweuahweuahweuahwueh
auwehauwehauwehauwheauehauwehauheuahh
auehauwheaweauwheuawheuahweuawheuawh
auwehauwheuahweuahweuahweuahwe
awuehauwheuhawuawhe
uawheuahuweauwehuawheuawheuahwe
uahwueahuwehaeauwehauwehauwhea
uehauwheauwheuawehuawheuahweuah
weuahweuahweuahweuahweuahw
weuaheaweauehuweauwehauwe
auheuawheuhawe

(ini bukan spam)

debikdebuk mengatakan...

kiranya makcik tu yang 'ludah' dan yang ludah tu pulak 'bermisai' lebat!!! hahahhahahhaha.... trauma, trauma....

akukiut mengatakan...

hahahaha kelakar.. aku suka.. aku suka.. bessst

shey mengatakan...

cess!!! boley tahan lu!! Agak erotik gak la sket, tapi gua xtahan.... huahahahaha lawak!!! oit, lawak!!!!

----UNTUK GAMBAR YANG LEBIH JELAS DAN GAMBAR PENUH SILA KLIK PADA KARTUN
LIRIK LAGU YANG BENAR-BENAR MENGINSAFKAN
Camna la agaknya keadaan kita dalam kubur bila
kita mati nanti ye..mari la kita selalu renungkan..