Jumat, 03 Agustus 2007

ARTIKEL: SAJA JE NAK BAGI TAU



Kepada korang yang banyak akaun email ke..
blog ke, dah tentu leceh nak menaip
username dan password korang ye tak?.
cuba bayangkan kalau korang ada sepuluh
email tak ke pening kepala nak mengingat
username dan password korang tu semua..
tu kalau sepuluh..tapi kalau korang
ada tujuh juta email ke..blog ke..
haa camna nak membukaknya..
silap-silap patah jari nak menaipnya..tapi
kini korang toksah risau..dengan adanya
ROBOFORM segala-galanya menjadi mudah
belaka..hanya dengan satu master potato..
eh! terbuat kelakar pulak lagi..o.k kita sambung
balik..haa dengan adanya ROBOFORM korang
hanya perlu gunakan satu master password aje..
semua akaun email dan sebagainya korang buleh
bukak dengan sekali dua klik je..tak perlu lagi
nak memenatkan tangan untuk menaip nama
username mau pun kata laluan password..
kalau korang nak tau rahsia best ini
klik je la link kat bawah ini dan perhidmatan ini
adalah FREE dan jugak PERCUMA 100%..
seposen pun tak payah bayar..
ni haa link beliau tersebut

1 komentar:

shey mengatakan...

walaupon org len xkomen pape, gua tetap nak komen. Saje la gila kuasa... komennye berbunyik begini...

"Wawawawa!!! Bagusnye mende ni! Rase cam nak beli jer!!!"

----UNTUK GAMBAR YANG LEBIH JELAS DAN GAMBAR PENUH SILA KLIK PADA KARTUN
LIRIK LAGU YANG BENAR-BENAR MENGINSAFKAN
Camna la agaknya keadaan kita dalam kubur bila
kita mati nanti ye..mari la kita selalu renungkan..